خورشت به
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوسفندي 500 گرم
آلو خورشي 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مايع 100 گرم
لپه 150 گرم
پياز سرخ‌شده يك پيمانه
شكر دو قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي 100 گرم
نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

خورش به

خورش به

طرز تهيه

ابتدا گوشت خردكرده را خوب مي‌شوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت مي‌دهيم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و رب و ادويه‌ را اضافه مي‌كنيم. مي‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد مي‌افزاييم تا زماني كه خوب بپزد. شكر و آبليمو زده و به مدت يك ربع آرام مي‌جوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود و سپس سرو مي‌كنيم.





:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: